Adresse: 6690 Aure
Telefon: 71 64 72 14
Faks: 71 64 72 05
torkil@saglielektro.no
anders@saglielektro.no

Medlem av sikringen

Torkil Sagli startet opp installasjons-firmaet Sagli Elektro høsten 2002 sammen med faren Johan Sagli. Firmaet har nå 6 ansatte.

Sagli er utdannet elektroingeniør. Han startet opprinnelig yrkeslivet i Kraftlaget - som etter hvert ble til NEAS. Derfra tok han permisjon for å fullføre utdannelsen i Porsgrunn.

I den senere tid har også Anders Betten gått inn i firmaet. Han er utdannet elkraftteknikker og har vært i faget i 27 år, hvorav de siste 6 åra som installasjonsinspektør i NEAS.

Slik det har vært så langt blir det lange arbeidsdager for å ta unna arbeidet, for firmaet har tatt med seg serviceinnstillingen fra oppstarten. Når man skal inn på markedet gjør man sitt ytterste for å få fornøyde kunder.

Opprinnelig var det mer tilfeldig at jeg startet opp forteller Torkil, men det viste seg raskt at det var behov for bedriften. Etablert i Gammelbrannstasjon har de et positivt og viktig fellesskap med de andre bedriftene der.  Der har Sagli et utvalg av ulik belysning, men de skaffer ellers det meste av det kundene ønsker.